Ha diétázol, ha nem, mi sütiket használunk a legjobb felhasználói élményeid érdekében!
Menü

CYBEX 770C -Cybex

Ár:
450.000 Ft + ÁFA
Gyártó: Cybex
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! 

Leírás és Paraméterek

CYBEX 770C kerékpár

Tökéletesen felépített program és értékelő rendszer. Minden szintű edzéshez, minden fajta igényhez. 3 különböző felhasználó mód, mindegyik módban 9 program, 21 terhelési szint. A személyi edzők a Constant Power módot szeretik, a Target-Speed bar segít a hatékony sebesség használatában, az  Isokinetic mód  a legerősebb felhasználóknak és a rehabilitációban résztvevők segít. A 770C kerékpár teljes iPod- és iPhone-integrációval rendelkezik. Működtetéséhez nincs szükség áramforrásra, mert a működéséhez szükséges energiát a felhasználó mozgásából nyeri, így a térben bárhol elhelyezhető. Az extra széles, kétoldalas pedálmodell bármilyen méretű lábhoz illeszkedik. A húzóhevederrel könnyedén beállítható a pedál szorossága. 
 

3 féle üzemmód

Állandó teljesítményprogram

A 770-es sorozat 9 előre beállított állandó teljesítményprogramot kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a kívánt sebességgel pedálozhassanak, miközben a kerékpár állandó terheléssel rendelkezik.

Kerékpáros mód

Szimulálja a kerékpározás kültéri érzését. A felhasználó kiválasztja számára megfelelő nehézségi szintet a szintet és a program olyan ellenállást alkalmaz, amely a kiválasztott szintnek megfelel, ezért a kerékpáros úgy érezheti mintha a szabadban biciklizne, ha gyorsabba akar menni gyorsabban kell pedáloznia.

Isokinetic módd

Ebben az üzemmódban a felhasználó egy általa meghatározott percenkénti fordulatszámot állít be. Ha ennél nagyobb fordulatszámon pedálozik, akkor a program megnöveli az ellenállás értékét, ha kisebb fordulatszámon kerékpározik, akkor csökkenti az ellenállást.

Grafikus LED mátrix kijelző 25 x 35 cm-es érintőképernyő.

Szállítási súly 85 kg
Szállítási hossz H x Sz x M 142 x 77 x 183 cm
Felhasználó maximális súlya 181 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés