Ha diétázol, ha nem, mi sütiket használunk a legjobb felhasználói élményeid érdekében!
Menü

D.A.P.- Life Fitness Signature

Gyártó: Life Fitness
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! 

Leírás és Paraméterek

D.A.P.

 

  • Az 1:4 ellenállás alacsonyabb kezdő terhelést tesz lehetővé, mely a kevésbé tapasztalt felhasználónak kedvez. Így válik lehetővé nagysebességű mozdulatok végrehajtása, mely sportspecifikus edzésekhez ideális megoldás
  • A kétgörgős mechanizmus az állítható csigán sima és könnyű beállítást tesz lehetővé 20 pozícióban mindkét oldalon, egymástól függetlenül, ami így a gyakorlatok széles kínálatát biztosítja

Szabd meg a saját utadat

A Cable Motion™  berendezésekkel Ön és vendégei pontosan ezt fogják tenni. Ez a többdimenziós erőedzés, ahol a mozgás bármely irányba végrehajtható. Végtelen lehetőségeket biztosít az edzéshez. Újdonságot hoz a törzsvendégek edzéseibe is. Megnöveli a személyi edzések bevételeit. És ez csak néhány dolog amiben a Cable Motion az Ön sikerességének útját szabja meg.

Mozgás Variációk

Szabad mozgást biztosít: a végtagokat függetlenül mozgathatják, egyszerre a kettőt vagy felváltva vagy váltakozva, és akár eltérő súlyokkal is terhelhetik az egyes oldalakat.

Biztosítja vendégeinek a változatosságot és a fejlődési lehetőséget

Vendégei az erőedzés új szintjére léphetnek, különleges gyakorlatokat végezhetnek, ezáltal csökkentheti a lemorzsolódást.

A személyi edzések színhelye

Növelheti személyi edzés bevételeit, hiszen a könnyen használható berendezésekkel az edzők még összetettebb és változatosabb edzésprogramokat tudnak összeállítani.

Könnyű kezelhetőség

A bátortalanabb vendégeknek is vonzóvá válhat az erőedzés, függetlenül edzettségi állapotuktól.

Funkcionális edzés

A funkcionális edzés a mindennapokhoz, a teljes élet megéléséhez segíti hozzá a vendégeket. A sportolók javítják sportteljesítményüket; a munkaspecifikus gyakorlatok csökkentik a fizikai munka közben előforduló sérüléseket; idősebbek számára növelhető a mindennapok aktivitása.

Szabadon mozgó fogantyúk

Kényelmes és engedi a szabad mozgást.

Tipus Lapsúlyos
méretek 157 x 236 x 112
súly 575
terhelhetőség/ capacity 2*195
mozgástípus/ movement type Izolaterális
lapsúlykészlet/ weight set 2 x 195

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés