Ha diétázol, ha nem, mi sütiket használunk a legjobb felhasználói élményeid érdekében!
Menü

Felújítás

Sebészi pontossággal metszünk ott, ahol szükséges és biztos öltésekkel pikk pakk felvarrjuk régebbi gépen megjelent ráncokat!

Egy fitneszgép felújítása nem merül ki annyiban, hogy kitisztítjuk a belső tereket és kitakarítjuk, itt-ott kijavítjuk a külsérelmi nyomokat. Adjuk hát meg a módját, hozzuk ki fiatalodni vágyó gépünkből a legtöbbet!
A folyamat során darabjaira bontjuk a felújítani kívánt gépet, eltüntetjük a korrodálódás legapróbb jeleit is, a régi elhasznált szíjakat, kopott alkatrészeket újra cseréljük. A csatlakozókra nagy hangsúlyt fektetve alapos átvizsgáláson megy keresztül minden egyes elektronikus panel és alkatrész. Pótoljuk, ami hiányzik és javítjuk, ami tönkrement.
Itt azonban nem merül ki a lehetőségek tárháza! Egy jól megválasztott szín kombináció a kárpit és a váz újra álmodásának esetében nem csak az adott gép, de az egész terem hangulatát újjá varázsolja! A leghíresebb Hollywood-i sztár plasztikán is megirigyelnék a munkákat. Rá sem fog ismerni gépekre és ismét örök hűséget fogad imádott edzőgépjeinek, na és persze a gym orvosoknak!
 

Elérhetőségeink:

Szerviz:

help@gymdoctor.hu

+36 30 608 1120

Értékesítő Márk: 

sales@gymdoctor.hu 

+36 30 312 2816

Értékesítő Ádám:

ertekesites@gymdoctor.hu

+36 30 953 1417

Rendezés:

Keresés