Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szerviz

Ha felmerül a meghibásodás vagy annak akár csak a gyanúja vegye fel kapcsolatot asszisztensünkkel, s mi máris ott termünk, hogy ellássuk gépét!

Szerviz területén jártas rezidenseink a hiba bejelentését követő 24-48 órában a helyszínre érkeznek, hogy felmérjék a fennálló meghibásodás mértékét, okát és megkezdjék annak javítását.  Esetkocsijainkon a legtöbb szükséges gyógyszer megtalálható, de amennyiben helyszínen nem tudjuk orvosolni a problémát, esetleg a megoldás vényre kapható már pár napon belül visszatérünk a megoldással, hogy a gyógyulás folyamata zavartalan legyen!

A megbetegedett eszközt, alkatrészt amennyiben a javítási folyamat igényli elszállítjuk, hogy maradéktalanul felszerelt kórtermünkben megkaphassa a legprofesszionálisabb ellátást. A gépek javításához szükséges legtöbb alkatrész megtalálható raktárunkban, de előfordulhat, hogy egy-egy hiányzó cikk berendelése több időt vesz igénybe. A felépülés sokszor több időbe telik, mint amennyi kifutja az ember betegszabadságából. Ez esetben sincs ok aggodalomra! Az elhúzódó javítások okozta kellemetlenségek elkerülése érdekében pótalkatrészt, esetleg csereeszközt tudunk felajánlani ügyfeleink kárpótlására.

Elérhetőségeink:

Szerviz:

06/30-608-1120

help@gymdoctor.hu


 

Értékesítő Márk:

06/30-312-2816

sales@gymdoctor.hu


 

Központi Iroda:

06/30-287-8349

iroda@gymdoctor.hu

Rendezés:

Keresés