Ha diétázol, ha nem, mi sütiket használunk a legjobb felhasználói élményeid érdekében!
Menü

Fitness Fiesta cikk

Fitness Fiesta cikk

Life Fitness futópadok – 50 éves sikertörténet

A Life Fitness márka már 50 éves sikertörténetet tudhat maga mögött. Az eltelt évtizedekben a folyamatos fejlődés jellemzi a céget, mely az első futópadját már 1991-ben piacra dobta. A hőskor óta természetesen rengeteg változáson estek át a az eszközök, de a minőségből azóta sem engedtek, így a Life Fitness az egyik vezető márka az edzőtermek felszereléseit tekintve.

A termékcsalád 1991-es megjelenése óta cég több mint 500 000 Life Fitness futópadot gyártott. Az edzőtermek számára készült futópadok komoly hírnevet szereztek a megbízhatóság és a kényelem tekintetében. A FlexDeck lengéscsillapító rendszere csökkenti a terhelést, így edzettségi szintjétől függetlenül mindenki számára hatékony kardió edzést tesz lehetővé.

A Life Fitness futópadok a világ minden részén edzőtermek és atlétikai klubok elengedhetetlen részét képezik. Mivel a termékek minősége valóban kiemelkedő, megfelelő szerviz háttér mellett hosszú időn képesek kiszolgálni a legváltozatosabb igényeket is. Sőt, sok edzőterem választja a felújított gépek beszerzését. Hazánkban az egyik legmegbízhatóbb beszerzési forrás a Gym Doctor futópad és edzőgép szerviz, náluk valóban jó minőségű eszközöket lehet beszerezni és a szerviz háttér is folyamatosan biztosított.

A Life Fitness kardió gép kínálatában a hagyományos futópadok mellett megtalálhatóak az ülő és fekvő kerékpárok, az elliptikus trénerek, taposógépek és az egyéb erősítő eszközök is. Természetesen az edzőtermi látogatók kényelmét számos funkció támogatja, így a konzolokon nem csak a megszokott programokat lehet kiválasztani, hanem interaktív élményekkel tehetik szórakoztatóbbá a monoton edzéseket.

Rengeteg különbség észrevehető egy otthoni felhasználású és egy profi eszköz között, kezdve talán a legfontosabbal, ami a célközönség.

Egy otthoni felhasználású eszközt az átlag felhasználónak terveznek, ahol a tervezés során kalkulált felhasználási idő egy mozogni vágyó anyuka mozgásigényére lett tervezve. Ez átlagosan heti 2 alkalommal 30-60 perc.

Ez talán a különbségek elsődleges kiváltó oka, ugyanis egy profi felhasználású eszköz tervezése során a gyártó figyelembe veszi azt, hogy ezek a gépek bizony minden felhasználónak, kortól, nemtől, felhasználástól és nem utolsó sorban a felhasználó test tömegétől függetlenül hibátlanul kell üzemelni a nap 24 órájában, de legalábbis az adott teremre vonatkozó nyitvatartási időben biztosan!

Ezek a profi gépek napi több tíz ember, akár összesen több ezer km-es felhasználása mellett is kifogástalanul kell működni, ha nem bírják a márka veszít a róla kialakított pozitív megítéléséből, amit semmi esetre sem szeretnének!

Mivel az otthoni eszközök 1-2 felhasználóra készülnek, így lényegesen kevesebb program érhető el egy profi eszközhöz képest, illetve gyengébb motorral szerelik, keskenyebb futófelülettel rendelkezik, tehát kevésbé felhasználó barát mint egy profi eszköz!

Ha az árukat vizsgáljuk valóban kedvezőbb lehet egy új otthoni felhasználású eszköz ára mint egy új profi felhasználású, de a költségek várhatóan az évek során utolérik magukat, és néhány kellemetlen garancia érvényesítést követően jogosan merül fel a kérdés: ”Miért nem vettem inkább profi eszközt??”

Szerencsére napjainkban egyszerűen elkerülhető ez a probléma, mégpedig úgy, ha egy megbízható partnertől profi használt gépet vásárolunk, felújítva!

Ez gyakorlatilag az arany középút:

Nem kell kompromisszumot kötni
Profi eszközt vásárolunk
Kedvező ár
Állandó szervizháttér
Végtelen használati lehetőség

Tartalomhoz tartozó címkék: Minta címke

Keresés