Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Karbantartás

Karbantartás

A karbantartás során, előre egyeztetett időpontban orvoscsapatunk vizitet rendel el az Ön termében.

Ezen látogatás során alaposan le ellenőrzik a teljes géppark működését, felmérik az esetleges meghibásodásokat vagy a későbbi betegségek kialakulásának jeleit, hogy időben elcsíphessük a bajt, lehetőleg még mielőtt az felütné fejét!

Karbantartás

Amerre járunk, mindenhol azt halljuk, mennyire fontosak a rendszeres szűrővizsgálatok! Nos nincs ez másképp edző termi berendezéseink esetében sem! A legjobb orvosok azt vallják, hogy a megelőzés sokszor megmenthet egy komolyabb lefolyású betegségtől, nálunk a GymDoctor orvosai szintén ezt az álláspontot erősítik. Hogy mégis mit is jelent ez egy fitneszterem esetén? Rendszeres karbantartást!

A karbantartás során, előre egyeztetett időpontban orvoscsapatunk vizitet rendel el az Ön termében.

Ezen látogatás során alaposan le ellenőrzik a teljes géppark működését, felmérik az esetleges meghibásodásokat vagy a későbbi betegségek kialakulásának jeleit, hogy időben elcsíphessük a bajt, lehetőleg még mielőtt az felütné fejét! Az eljárás magában foglalja a cardio részlegen elhelyezkedő gépek alapos takarítását, a motorterek portalanítását, szőnyegek feszességének ellenőrzését, szíjak, hajtókarok kenésének biztosítását, valamint az erősítőgépek teljeskörű átvizsgálását. Sor kerül a hiányzó, sérült burkolatok és alkatrészek, kábelek és kárpitok feljegyzésére visszajelzés és esetleges pótlás esetére. A karbantartás során észlelt elváltozásokkal kapcsolatban konzultálunk Önnel és amennyiben igényli, előzetes árajánlatkészítést követően máris megkezdjük a gyógyítást!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Minta címke

Keresés